Pokretom do zdravlja

Najnovije

  • Vrtlar odmetnik
  • 04.12.2020.

Zima dolazi

I tokom hladnog vremena u vrtu ima posla koji zahtjeva mnogobrojne aktivnosti. Te aktivnosti grade i održavaju vašu funkcionalnost, potiču kreativnost i rezultiraju pravom hranom koja vas čini zdravim.

  • Vrtlar odmetnik
  • 01.11.2020.

Plodovi zemlje

Opustite se uz sjećanja na ljeto i plodove zemlje koji su tada dostupni, a kada počnu topliji dani pokušajte i vi zasaditi nešto u svom vrtu, na balkonu ili u posudicama na prozoru.

  • Vrtlar odmetnik
  • 01.06.2020.

Vrtlar odvjetnik

Ja vas samo želim malo nadahnuti i skrenuti vam pažnju na prave aktivnosti od kojih uistinu možete imati korist za zdravlje.

Možemo vam pomoći kod

Simptoma i bolova

Bolovi u leđima, vratu, ramenima, kukovima, koljenima, stopalima. Mišićna napetost, grčevi, gubitak osjeta i pokreta, utrnulost, nepokretljivost, ukočenost, nestabilnost, neravnoteža, upalni procesi i drugi simptomi.

Loše posture

Pogrbljenost, urušena ramena, iskrivljena ili izravnata kralježnica, nagnutost, pačji hod, podignuto rame ili kuk, rotacije torza i zdjelice samo su neka od stanja loše posture i forme.

Poboljšavanje radne sposobnosti

Omogućite si lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao sjedenje, stajanje, saginjanje, podizanje itd. Povećajte razinu energije i radnih sposobnosti.

Prevencije sportskih ozljeda

Poboljšavanjem funkcionalnosti i tjelesne forme smanjuju se mogućnosti za ozljede prilikom treniranja i sporta. Ozljede se događaju rjeđe, a ako se i dogode oporavak je kraći.