Pokretom do zdravlja

Najnovije

  • Emancipator
  • 10.05.2020.

Razumijevanje života - četvrti dio

Ljepota ljudskog života je upravo u tome što od svih živih bića na ovoj planeti jedino čovjek može biti svjestan onoga što radi. Ako vi niste svjesni procesa koji se događaju u vama, a tko bi onda to trebao biti?

  • Emancipator
  • 04.04.2020.

Razumijevanje života - treći dio

Da bi se život mogao razvijati i opstati na ovoj planeti uz njega ste dobili dva moćna alata: tijelo i um. Najizraženiji dio uma je intelekt, a tijelo se vodi instinktom. Sve što koristite su samo nastavci za ta dva glavna alata.

  • Emancipator
  • 13.11.2019.

Razumijevanje života - drugi dio

Kad počnete život njegovati na onoj razini koja mu je nužno potrebna i postanete uspješni u tome, život će se početi razvijati. Za vas to znači da onda imate priliku da ostvarite svoj puni potencija i odaberete smjer u kojem god želite ići.

  • Emancipator
  • 05.10.2019.

Razumijevanje života - prvi dio

Da biste shvatili vezu između posture i boli morate uroniti duboku u samu suštinu života. Tamo započinje problem koji se razvija, a kad tijelo izgubi toleranciju za narušavanje zdravlja pokušava vam to reći kroz bol koja je govor tijela.

Možemo vam pomoći kod

Simptoma i bolova

Bolovi u leđima, vratu, ramenima, kukovima, koljenima, stopalima. Mišićna napetost, grčevi, gubitak osjeta i pokreta, utrnulost, nepokretljivost, ukočenost, nestabilnost, neravnoteža, upalni procesi i drugi simptomi.

Loše posture

Pogrbljenost, urušena ramena, iskrivljena ili izravnata kralježnica, nagnutost, pačji hod, podignuto rame ili kuk, rotacije torza i zdjelice samo su neka od stanja loše posture i forme.

Poboljšavanje radne sposobnosti

Omogućite si lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao sjedenje, stajanje, saginjanje, podizanje itd. Povećajte razinu energije i radnih sposobnosti.

Prevencije sportskih ozljeda

Poboljšavanjem funkcionalnosti i tjelesne forme smanjuju se mogućnosti za ozljede prilikom treniranja i sporta. Ozljede se događaju rjeđe, a ako se i dogode oporavak je kraći.