Pokretom do zdravlja

Priručnik

Priručnik za otklanjanje boli u sustavu za pokretanje


 • Autor:
  Vjenceslav Svoboda
 • Format:
  A5, kolor tisak, meki uvez, 184 str.
 • Sadržaj:
  - uvod u posturu i analiza posture,
  - 11 serija korektivnih vježbi,
  - više od 40 ilustriranih korektivnih vježbi

CIJENA:  25 €

* uračunata dostavu na području Hrvatske

OPIS

Autor priručnika Vjenceslav Svoboda, vodeći se svojim radnim iskustvo, pojašnjava kako nastaju problemi u sustavu za pokretanje i što nam tijelo putem boli pokušava reći. Priručnik vam na jednostavan način pojašnjava kako funkcionira sustav za pokretanje i kako samostalno možete povezati bol s osnovnom arhitekturom tijela koja je vidljiva promatrajući se u ogledalu. Priručnik će vas naučiti kako promatrati ljudsko tijelo kao cjelinu, a simptome boli tretirati kao posljedice odstupanja u posturi.

Poglavlja su podijeljena po osnovnim nosećim zglobovima; stopalima, koljenima, kukovima i ramenima. Osim toga, posebno poglavlje je posvećeno problemima kralježnice i vrata. Svako poglavlje sadrži jednostavno pojašnjenje tipičnih problema za taj dio tijela, a nakon toga Vjenceslav predlaže posebno osmišljene vježbe za otklanjanje boli i postizanje tjelesne funkcionalnosti. Ovaj priručnik nije samo za čitanje, nego za svakodnevno korištenje kroz primjenu korektivnih vježbi.

Priručnik sadrži jedanaest serija korektivnih vježbi s detaljno opisanim uputama uz priložene ilustracije. Pročitajte prvi dio, a zatim odaberite poglavlje ovisno o tome gdje se javlja bol. Svakodnevno radite vježbe prema navedenim uputama što će vas vratiti u stanje zdravlja bez boli i ograničenja.


KAKO DO PRIRUČNIKA?

Ispunite obrazac

Popunite obrazac sa svojim podacima koji su potrebni za plaćanje i slanje priručnika na vašu adresu. Klikom na dugme "pošalji" primiti ćemo vaše podatke.

Izvršite uplatu

Na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu, poslati ćemo vam upute za plaćanje. Uplatu izvršite na navedeni iznos i račun putem virmana ili online transakcije.

Preuzmite dostavu

Po primitku uplate, poslati ćemo vam priručnik putem dostavne službe na adresu koju ste naveli u obrascu. Obavijestiti ćemo vas o dostavi porukom na e-mail adresu.


OBRAZAC ZA PRIRUČNIK

Upišite vaše ime i prezime
Upišite poštanski broj
Upišite grad
Upišite ulicu i broj
Upišite vaš kontakt telefon
Upišite vašu e-mail adresu
Upišite antispam zaštitu